Looking For Anything Specific?

Φωτια Λουτρακι - Δήμαρχος Λουτρακίου: Φοβόμαστε ότι η φωτιά θα φτάσει στο ... - Η φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης (19/05) στον σχίνο κορινθίας και πλέον έχει φτάσει στο αλεποχώρι, έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό της αττικής, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Φωτια Λουτρακι - Δήμαρχος Λουτρακίου: Φοβόμαστε ότι η φωτιά θα φτάσει στο ... - Η φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης (19/05) στον σχίνο κορινθίας και πλέον έχει φτάσει στο αλεποχώρι, έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό της αττικής, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα.. Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής. Εικόνες από τις ζημιές σε σπίτια στο αλεποχώρι. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο. Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά.

Εικόνες από τις ζημιές σε σπίτια στο αλεποχώρι. Η φωτιά αυτή την ώρα κατηφορίζει προς το χάνι, όπου υπάρχουν αμπέλια και ελαιώνες, με τους ανέμους στην. Μεγάλες ήταν οι καταστροφές που προκάλεσαν οι πρόσφατες πυρκαγιές στην ζάκυνθο και στο λουτράκι. Το λουτράκι είναι πόλη τoυ νομού κορινθίας. Οι ισχυροί άνεμοι στην περιοχή έκαναν δύσκολη τη ζωή των πυροσβεστών με αποτέλεσμα η φωτιά να καίει ακόμα.

AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Η ΚΟΛΑΣΗ ΔΕΝ ...
AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Η ΚΟΛΑΣΗ ΔΕΝ ... from 1.bp.blogspot.com
Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Μεγάλες ήταν οι καταστροφές που προκάλεσαν οι πρόσφατες πυρκαγιές στην ζάκυνθο και στο λουτράκι. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο λουτράκι κορινθίας. Η φωτιά αυτή την ώρα κατηφορίζει προς το χάνι, όπου υπάρχουν αμπέλια και ελαιώνες, με τους ανέμους στην. Από κάθε μονή απομακρύνθηκαν 25 άτομα.

Εικόνες από τις ζημιές σε σπίτια στο αλεποχώρι.

Ανάμεσά τους, το μοναστήρι του οσίου παταπίου, αλλά και αυτό του προφήτη ηλία, στο οποίο λειτουργεί και γηροκομείο. Εικόνες από τις ζημιές σε σπίτια στο αλεποχώρι. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή. Μεγάλες ήταν οι καταστροφές που προκάλεσαν οι πρόσφατες πυρκαγιές στην ζάκυνθο και στο λουτράκι. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις για την. Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Η φωτιά αυτή την ώρα κατηφορίζει προς το χάνι, όπου υπάρχουν αμπέλια και ελαιώνες, με τους ανέμους στην. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο λουτράκι κορινθίας. Σκληρή μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνου οι πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο το πύρινο μέτωπο που καίει από χθες το μεσημέρι στο λουτράκι. Η φωτιά μπήκε στα γεράνια όρη, έφτασε στη μαυρολίμνη, και μετά φύγαμε από το σπίτι. Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, την πύλο και τα μέγαρα. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στην κορινθία το βράδυ της τετάρτης με τις αναζωπυρώσεις να μην έχουν τελειωμό.

Μεγάλες είναι οι προσπάθειες που κάνουν οι πυροσβέστες στο λουτράκι, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (14.09.2019). Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Απέχει 84 χιλιόμετρα από την αθήνα και 4 από την κόρινθο και κατά την απογραφή του 2011 είχε 11.564 κατοίκους. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Ανάμεσά τους, το μοναστήρι του οσίου παταπίου, αλλά και αυτό του προφήτη ηλία, στο οποίο λειτουργεί και γηροκομείο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... ΠΡΟΣΤΙΜΑ-ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΙΜ ΠΟΥ ...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... ΠΡΟΣΤΙΜΑ-ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΙΜ ΠΟΥ ... from 3.bp.blogspot.com
Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στην κορινθία το βράδυ της τετάρτης με τις αναζωπυρώσεις να μην έχουν τελειωμό. Οι ισχυροί άνεμοι στην περιοχή έκαναν δύσκολη τη ζωή των πυροσβεστών με αποτέλεσμα η φωτιά να καίει ακόμα. Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά. Εικόνες από τις ζημιές σε σπίτια στο αλεποχώρι. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή. Περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα και ενώ η φωτιά είχε πάρει κατευθυνσή προς τις βαμβακές, η πυροσβεστική ενημέρωσε οτι ενδέχεται να προχωρήσουν στην εκκένωση ενός ακόμα οικισμού. Μεγάλες είναι οι προσπάθειες που κάνουν οι πυροσβέστες στο λουτράκι, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (14.09.2019). Νύχτα τρόμου από μεγάλη φωτιά στο λουτράκι.

Ανάμεσά τους, το μοναστήρι του οσίου παταπίου, αλλά και αυτό του προφήτη ηλία, στο οποίο λειτουργεί και γηροκομείο.

Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή. Η φωτιά αυτή την ώρα κατηφορίζει προς το χάνι, όπου υπάρχουν αμπέλια και ελαιώνες, με τους ανέμους στην. Τοπικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για καμένα σπίτια. Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά. Βαθρακογιάννης για φωτιά στον σχίνο & υποχρεωτικό εμβολιασμό εμακ. Οι ισχυροί άνεμοι στην περιοχή έκαναν δύσκολη τη ζωή των πυροσβεστών με αποτέλεσμα η φωτιά να καίει ακόμα. 0 ответов 0 ретвитов 0 отметок «нравится». Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Στο λουτράκι (λουτρά πόζαρ) θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ταβέρνες και εστιατόρια, όπου μπορείτε να γευτείτε την ντόπια παραδοσιακή κουζίνα καθώς και διάφορα άλλα εδέσματα. Σκληρή μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνου οι πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο το πύρινο μέτωπο που καίει από χθες το μεσημέρι στο λουτράκι. Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Η φωτιά μπήκε στα γεράνια όρη, έφτασε στη μαυρολίμνη, και μετά φύγαμε από το σπίτι.

Η φωτιά αυτή την ώρα κατηφορίζει προς το χάνι, όπου υπάρχουν αμπέλια και ελαιώνες, με τους ανέμους στην. Στο λουτράκι (λουτρά πόζαρ) θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ταβέρνες και εστιατόρια, όπου μπορείτε να γευτείτε την ντόπια παραδοσιακή κουζίνα καθώς και διάφορα άλλα εδέσματα. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο σχίνο κορινθίας η οποία έχει σημάνει συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία. Το λουτράκι είναι πόλη τoυ νομού κορινθίας. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή.

Loutrakitv.gr | ΤΩΡΑ τελευταία νέα για τη ΦΩΤΙΑ στον ΙΣΘΜΟ ...
Loutrakitv.gr | ΤΩΡΑ τελευταία νέα για τη ΦΩΤΙΑ στον ΙΣΘΜΟ ... from loutrakitv.gr
Το λουτράκι είναι πόλη τoυ νομού κορινθίας. Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά. Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, την πύλο και τα μέγαρα. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο σχίνο κορινθίας η οποία έχει σημάνει συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή. Οι ισχυροί άνεμοι στην περιοχή έκαναν δύσκολη τη ζωή των πυροσβεστών με αποτέλεσμα η φωτιά να καίει ακόμα. Η φωτιά μπήκε στα γεράνια όρη, έφτασε στη μαυρολίμνη, και μετά φύγαμε από το σπίτι. Αρχική hot news φωτιά τώρα:

Τοπικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για καμένα σπίτια.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Εικόνες από τις ζημιές σε σπίτια στο αλεποχώρι. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο. Περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα και ενώ η φωτιά είχε πάρει κατευθυνσή προς τις βαμβακές, η πυροσβεστική ενημέρωσε οτι ενδέχεται να προχωρήσουν στην εκκένωση ενός ακόμα οικισμού. Βαθρακογιάννης για φωτιά στον σχίνο & υποχρεωτικό εμβολιασμό εμακ. Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής. Τοπικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για καμένα σπίτια. Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Η φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης (19/05) στον σχίνο κορινθίας και πλέον έχει φτάσει στο αλεποχώρι, έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό της αττικής, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα. Αρχική hot news φωτιά τώρα: Μεγάλες είναι οι προσπάθειες που κάνουν οι πυροσβέστες στο λουτράκι, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (14.09.2019).

Posting Komentar

0 Komentar